Dienstag, 26. April 2011

ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ

Έσκασε μύτη χθές, τουλάχιστον στην γερμανική ειδησεογραφία, ότι η ΄Αλ-Καΐντα και ο Μπίν Λάντεν απείλησαν την Ευρώπη με την ρίψη ατομικής βόμβας.
Και όντως είναι αλήθεια, γιατί τώρα τελευταία τον είδα κι΄εγώ τον κύριο αυτό να σουλατσάρει ανάμεσα σε πυρηνικούς αντιδραστήρες, πάνω στα έρημα βουνά του Αυγανιστάν, και να χαζεύει κάτι θεώρατους διηπειρωτικούς πυραύλους με ένα τσούρμο πυρηνικούς φυσικούς δίπλα του.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μυστικά κρύβουνε αυτά τα βουνά. Αφού να σκεφτήτε ότι τις πυρηνικές δοκιμές που έκανε δεν τις πήρε κανένας χαμπάρι. Το Ουράνιο δεν χρειάστηκε να το αγοράσει. Εκεί, δίπλα απο τις φυτείες του Οπίου, έχουνε σκάψει αυτοί οι μάγκες και δύο λάκους που απο μέσα του βγαίνει ουράνιο με την σέσουλα κι΄έτσι έχουν μ΄ένα σμπάρο δυό τριγώνια. 
Από την μία παίρνουν τις δόσεις τους, φτιάχνουν κεφάλι, κι΄απ΄την άλλη έχουν και την δύναμη να μας διαλύσουν αν το θέλουνε. Μην κοιτάτε που δεν έχουν σχολεία, νοσοκομεία, που ο κόσμος παθαίνει. Αυτά τα λένε για νας κοροϊδέψουν. Εγώ προσωπικά, και θα το πώ μόνο σε σάς, ξέρω απο έγκυρες πηγές ότι ο Οσάμα δεν θα ρίξει τις βόμβες με πυραύλους αλλά με μιά πελώρια σφεντόνα που την έχει κάνει μόνος του απο τα βρακολάστιχα της γιαγιάς του η οποία του τ΄άδωσε μόνο μ΄αυτήν την υπόσχεση : με αυτά να καταστρέψει τους άπιστους. 

Κοίτα ρε παιδί μου τι διαολεμένο μυλό αυτός ο άνθρωπος ! Τα κατάφερε και έκανε μ΄αυτά ένα μέσο μαζικής καταστροφής.


Γι΄αυτό παιδιά τα βρακολάστιχα να τα κρατάτε δεν ξέρουμε σε τι καιρούς θα πέσουμε !!!

ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ

Αμάν, μπούχτησα πιά !

Βρε τσουλομαλακιασμένο, βρέ ξεβράκωτο κουρέλι, είπαμε να γράφουμε και μαλακίες αλλά εσύ δεν παίζεσαι !

Το στύλ :

" ....... άχ καλέ τι να σας πώ, σήμερα, αφού ήπια τον καφέ μου, κοίταξα τα νύχια μου, έξυσα το μουνί μου και ξαφνικά παρατήρησα ότι δεν φοράω στριγκάκι. Ωχούουου συμφορά μου ! 
Σήμερα λοιπόν πήρα την μεγάλη απόφαση να βγώ στα μαγαζιά και να ψωνίσω. Να πάρω στριγκάκια και παπούτσια γιατί τα παλιά δεν μου αρέσουν.
Λεφτά ; Όχι, δεν δουλευω καλέ σείς, μου δείνει ο Μήτσος κάνα τριαντάρι όταν με πηδάει και του παίρνω και μιά πίπα. Όταν τον ρωτάω γιατί το κάνει αυτό μου λέει καλέ ότι επειδή είμαι πιό φτηνή απ΄τις πουτάνες. Αχ καλέ τι γέλιο που ρίχνω...!
Λοιπόν κορίτσια φόρεσα τα ερωτικά μου, να καυλώσει όλη η Πανεπιστημίου με την Ακαδημίας μαζί και η Ερμού να σωριαστή συνθέμελα, και βγήκα έξω. Έκανα τις βόλτες μου, γεύτηκα τις γεμάτες καύλα ματιές παντός αρσενικού και να μην σας τα πολυλογώ μπήκα σ΄ένα μαγαζί και πήρα τρία στριγκάκια των 2 Ευρώ καλέέέέέ! Καλέ δεν είμαι χαζή να πάρω τ΄ακριβά αφού μόνο εγώ κι΄ο Μήτσος τα βλέπουμε (άντε, που και πού και κάνας άλλος αλλά μην το πείτε αυτό του Μήτσου καλέ).
Εμένα τα στριγκάκια μ΄αρέσει να χάνωνται στις σχισμές μου και ο άλλος να νομίζει ότι δεν φοράω τίποτα γιατί έτσι καλέ κορίτσια είμαι πιό΄ ρωτική, ναί καλέ αλήθεια σας λέω !

Αφού ψωνίστηκα, κανονικά σας λέω, πήγα να πάρω και παπούτσια. Βρέ ξέρετε τι παπούτσια πήρα ;  Που να σας τα λέω . Εμένα μ΄αρέσει και λίγο το αθλητικό γιατί νούς υγιής εν σώματι υγιές (δεν είναι δικό μου αυτό) και πρέπει καλέ κορίτσια να αθλούμαστε, εγώ προσωπικά αθλούμαι στο κρεβάτι με τον Μήτσο. Ααααα τι ήθελα να σας πώ ; Ναί καλέ πήρα αθλητικό που απο κάτω έχει και φωτάκια καλέ για να βλέπεις που πατάς. Υπέεεεροχο. Καλέ όταν αρχίσεις και πηδάς κάνουν και μπίπ-μπίπ και όταν σε πηδάνε αυτα αρχίζουν και περπατάνε μόνα τους καλέεεεεεε ναιαιαιαια σας λέω. Υπέέέέροχα !!!
Σας αφήνω καλε τώρα γιατί έρχεται ο Μήτσος και θέλω να τα δοκιμάσω............"

΄Εέέέέέέέέέλεοοοοοοοοοος αδέρφια !!!!!!!