Donnerstag, 27. Oktober 2011

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ


....είναι εξωφρενικό, είναι αδιανόητο είναι γελοίο ! Ο τίτλος του πρώτου άρθρου που βρήκα για την Ελλάδα έχει τον τίτλο 

" Οι τράπεζες πρέπει να χύσουν αίμα για την Ελλάδα "

Και..... συνεχίζει : "μετά απο δεκκάωρη συνεδρίαση αποφάσισαν οι ιδιωτικοί δανιστές της Ελλάδας να χαρίσουν το 50% του χρέους πράγμα το οποίο αντιστοιχει γύρω στα 100 εκ. €."


Μάάάάστα ! Η Μέρκελ είπε : "είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με αυτό το αποτέλεσμα. Σ΄αυτές τις στιγμές που το βλέμμα του κόσμου είναι στραμένο επάνω μας δείξαμε πώς πήραμε τις σωστές αποφάσεις "

Ο δέ Σαρκοζύ, πιο μελό, τα εξής : "Η Γαλλία θέλησε να αποτρέψει μια τραγωδία και η φτώχευση της Ελλάδας θα ήταν μιά τραγωδία !"

Τί λέτε ωρέ γκιαούρηδες ! Σιγά μη μας πάρουν τα κλάμματα απο την καλοσύνη την δική σας και των τραπεζών ! 

Μιάς και μιλάτε για αίματα ωρέ,  ξεχνάτε ότι έχετε ρουφήξει όλον τον πλούτο της χώρας με τα δάνειά σας, τα οποία φτάναν στην χώρα μου σε μόνιμη βάση λειψά!  Ξεχνάτε τους εκβιασμούς για τα δάνειά σας που για να τα πάρουμε είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε πολεμικό υλικό απο εσάς και να πολεμάμε σε πολέμους που εσείς φτιάξατε για τα δικά σας συμφέροντα και που αντί να στείλετε τα παιδιά σας στέλνετε εμάς ! 
Ωρέ χαμένοι μη μας το παίζετε και φιλάνθρωποι γιατί μου αναποδογυρίζετε τα σωθικά ωρέ ! 
Και αφού θέτε ωρέ να μας βοηθήσετε γιατί δεν μας τα χαρίζετε όλα και να μας δώσετε και απο πάνω κάτι παραπάνω, σαν χάρισμα, για να ξελασπώσουμε ; Δεν σας συμφέρει έτσι ; Η αλήθεια να λέγεται ! Όχι οτι θα φαληρήσετε αλλά η δουλειά σας δεν είναι να βοηθάτε, είναι να εκμεταλεύεσθε και να ρουφάτε τα πλούτη του κόσμου με οποιοδήποτε τρόπο !

Και για να καταλάβουμε τι είδους βοήθεια είναι αυτή : "Οι χώρες μέλη της ΕΕ θα συμετέχουν σ΄αύτην την πρωτόγνωρη βοήθεια των τραπεζών με 30 εκ € εκ των οποίων τα 15 εκ. θα προέλθουν απο ιδιοτικοποιήσεις κρατικής περιουσίας."
Το ακούσατε αυτό ; Μας λένε, τό τι θα γίνει πραγματικά είναι άλλη ιστορία, ότι τα 15 εκ., που εγώ φοβάμαι πως στο τέλος θα γίνουν 55, θα προέλθουν απο το ξεπούλημα της χώρας μας !
Τέλος, στο άρθρο αυτό επαναλαμβάνεται η άποψη ότι το χρέος είναι πολύ μεγαλύτερο απ΄ ότι αρχικά είχαν προβλέψει. Με άλλα λόγια.... το παιχνίδι συνεχίζεται.
Βεβαίως, γιατί έχει πολύ ψωμί ακόμη αυτή η ιστορία και είναι, όπως είπε και ο πρώην αρχηγός της γερμανικής αριστεράς Γκίζυ, καθαρά ένα παιχνίδι των τραπεζών που θα τους αποφέρει τεράστιο κέρδος βγαλμένο απο τις πλάτες του κοσμάκη !

Ωρέ καθήκια ! Κάντε πέρα ν΄ανασάνω !Kommentare:

 1. Καλημέρα φίλε!
  Καλά τα λες. Μόνο που δεν θα κάνουν πέρα χωρίς να βάλουμε και μεις το χεράκι μας.
  Να τους στείλουμε στο διάολο και να πάρουμε τίς ζωές μας πίσω, στα χέρια μας.
  Καλή δύναμη!

  AntwortenLöschen
 2. Οικοδόμε, φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο ! Εδώ τα καθήκια δεν κάνανε πέρα τόσους αιώνες θα κάνουνε τώρα ; Ο Μαχαίρης και ο Ευρυτάνας το λένε πεντακάθαρα : είναι δέκκα και είμαστε ΕΝΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ !

  AntwortenLöschen