Samstag, 22. Oktober 2011

Παράξενα ! Πολύ παράξενα !

Κάτι ώρες μετά απο το τέλος της απεργίας στην Ελλάδα ψάξανε και βρήκανε οι γερμανοί ότι είχαν κάνει λάθος στο λογαριασμό ! Η Ελλάδα χρειάζεται πολύ περισσότερα χρήματα απο αυτά που είχαν προδιαγραφεί για να ξεπεράσει την προσωρινή ( προσέξτε, προσωρινή ) κρίση! 
Γύρω στα 450 δίς. καπάκι θα χρειστεί η χώρα μας για να ξελασπώσει, και άν ξελασπώσει, γιατί όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι αυτό μπορεί να συνεχιστεί, και θα συνεχιστεί επ΄αόριστον : το χρέος μας θα αυξάνεται ! 
Τελικά δεν μας σώζει τίποτα και πρίν καταχρεωθούμε εντελώς βαράμε μία πτώχευση και δεν πληρώνουμε κανέναν ! 
Είναι λύση αυτό ;
Παράλληλα με το κακό που μας συντροφεύει αυτόν τον καιρό γίνονται και κάποιες κινήσεις παράξενες : ο τέως βασιλιάς, η Κώτσους, και το σόι του εμφανίζονται και λένε πως αυτοί έχουνε τον τρόπο να βοηθήσουνε την χώρα τους (σίκ! όταν κυβερνούσαν αυτοί τρώγαν με χρυσά κουτάλια και κλέβαν ποικοιλοτρόπως τον εθνικό μας πλούτο και τώρα θέλουν να μας σώσουν με τα κλεμμένα λεφτά ! Για κοίτα ρε σύ κάτι ξεφτίλες !). Φυσικά η σωτήρια κίνηση των καραγκιόζηδων είναι συνυφασμένη με την επιστροφή τους και εγκαθίδρυσή τους στην Ελλάδα.Οπως καταλαβαίνουμε λοιπόν πρόκειται και εδώ, άσχετα αν θα γίνει η όχι, για εκβιασμό. 
(Επίσης και ο Καρατζαφέρης μας είπε ότι βρήκε λεφτά, με επιτόκιο 3%, για να σώσει την χώρα . Που τα βρήκες ρε θηρίο !)
Τι στο διάολο βοήθειες είναι αυτές ρε καθάρματα ! Εσείς αντί να βοηθήσετε θέλετε να αρπάξετε, να κλέψετε, να ρημάξετε, να βιάσετε συνειδήσεις.


Το ταπεινό μου πνέυμα, απο τότε που άρχισε να καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα, δεν έπαψε να ακούει για βοήθειες των πλούσιων κρατών πρός τις φτωχές χώρες,  για ένα τσούρμο ηθοποιών, καλλιτεχνών, και δεν ξαίρω εγώ τι άλλο, τους οποίους προβάλουν τα ΜΜΕ σαν σημαντικές προσωπικότητες οι οποίες εκτός απο το τερατώδες ταλέντο τους έχουν και μεγάλη καρδιά και βοηθάνε τα φτωχά παιδιά στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική και όπου αλλού βρίσκονται.

Ρε καθάρματα ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! 

Αν δείνατε, σαν βοήθεια το ενα δέκκατο απο αυτά που μας λέτε τότε οι χώρες αυτές θα ήταν πραγματικά πλούσιες και δεν θα είχαν την ανάγκη σας. Θα είχαν πλούτο για να φτιάξουν σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους και θα είχαν τρόπους να καταπολεμήσουν τις ανεργίες και τα τόσα άλλα προβλήματα που τους μαστίζουν. Τα παιδάκια που βοηθάτε κύριες και κύριοι μεγαλοπιασμένοι θα είχαν φαγητό για να χορτάσουν την άδεια τους κοιλίτσα , το χειλάκι τους να χαμογελάσει, έτσι άπλά, παιδικά, και το βλέμμα τους θα είχε την χαρά μέσα του.
Τώρα ;
Δεν ντρέπεσθε λιγάκι ρε ξεδιάντροπα φτιασίδια της γκλαμούρας, φτιασίδια του κάθε "πολιτιστικού" ρεύματος, ρεμάλια της τέχνης (οι αρχαίοι ημών θα ξέρναγαν αν έβλεπαν το καλλιτεχνικό σόϊ των ημερών μας) που νομίζεται ότι τα χάφτουμε όλα αυτά ! 
Μπορεί να είμαστε φτωχοί αλλά βλάκες δεν είμαστε! Διαβάζουμε τα βιβλία που θέλουμε εμείς, ακούμε τις μουσικές που θέλουμε εμείς και κάνουμε παρέα με τους ανθρώπους που θέλουμε εμείς. Το πνεύμα μας είναι ελεύθερο σαν του Ρήγα και δεν το σκλαβώνουν οι δόλοι σας. Νομίζετε πως δεν τα βλέπουμε ; 
Πουλάτε παραμύθια, πουλάτε όπλα για να σκοτώνετε ο κόσμος, βλέπεις ο χώρος αυτός έχει το πιό πολύ χρήμα, και όταν κολλάει κάπου το παιχνίδι έχετε τρόπους να το βάζετε παλι μπρός και να μας κάνετε να αλληλοτρογώμαστε και να αγοράζουμε τάνκς, αεροπλάνα ρουκέτες, υποβρύχια, όπλα και να τα πληρώνουμε με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.
Δεν έχετε χορτάσει απο το χρήμα που έχετε αποθηκεύσει; Δεν έχετε δεί αρκετό αίμμα να ποτίζει την γή; Δεν σας φτάνει ο πόνος που έχετε σκορπίσει; Δεν είναι αρκετή η βία που μοιράσατε ;
Όχι έτσι ; 
Μου αναποδογυρίζεται τα σωθικά και σας υπόσχομαι θα το βρήτε, και θα με βρήτε μπροστά σας!

Καθάρματα !

( ...το ξαίρω επίσης πως με διαβάζετε ! )

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen