Samstag, 6. August 2011

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΒΟΝ   Λοιπόν, να μην γελάσετε μ΄αυτά που θα διαβάσετε γιατί μπορεί να φαίνεται ότι είναι για γέλια αλλά, κατά την δική μου γνώμη έχει κάτι το πολύ τραγικό αυτή η ιστορία.
Εδώ και μια βδομάδα η βαυαρική, και όχι μόνο, ειδησεογραφία, ασχολείται με την Υβόν. 
Ποιά είναι η Υβόν ; 
Είναι μια αγελάδίτσα η οποία έζησε και μεγάλωσε στα βουνά της Αυστρίας. Στη πορεία της ζωής της έφερε και κ΄άνα δυό μοσχαράκια στον κόσμο, τα "ανάθρεψε" , πήραν τα μητρικά ένστικτα μέσα της μορφή και ζούσε αυτή καλά και εμείς καλλύτερα. Όταν πέρασε ο καιρός της οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να την πουλήσουν σε κάποιους Βαυαρούς για να την κάνουν κοψίδια και σαλάμια (Φρίκη θεούλη μου ! Θα γίνω χορτοφάγος !).
Το πήραν λοιπόν το ζώο απο τα πάτρια εδάφη (άγρια ξενητειά μιλάμε έτσι..) και το κουβάλησαν, μαζί με την αδερφή της, σε κάποιο βαυαρό χασάπη του οποίου η δουλειά ήτανε να την παχαίνει και όταν η Υβόν έρθει στα"κιλά" της να την στήλει στα σφαγεία.  Έλα όμως που η Υβόν κάτι πήρε χαμπάρι και μια δροσερή νύχτα του Μάη παράτησε τους σταύλους, που έτσι κι΄αλλιώς της ήταν ξένοι και μόνο καταθλίψεις της φέρναν, και την κοπάνησε μές στα δάση. Από τότε λοιπόν ψάχνανε την Υβόν και την οποία φυσικά, με τα μέσα που διαθέτουνε, εντοπίσανε. Όπως φαίνεται όμως και η Υβόν τους εντόπισε και κάθε τόσο άλλαζε τα μέρη της βοσκής της έτσι ώστε αλλού την χάνανε αλλού την βρήσκανε.
Τα τυπάκια λοιπόν πήγαν να το παίξουν πονηρά και κουβάλησαν την αδερφή της Υβόν μαζί με ένα μοσχαράκι για να την παγιδέψουν. Πράγματι η Υβόν "τσίμπησε" και πήγε και βρήκε την αδερφή της και το μοσχαράκι για το οποίο και ανέπτυξε μητρικά συναισθήματα ( το φιλούσε, το έγλυφε, το έξυνε και άλλα τέτοια παρόμοια που δείχνουν μια κάποια πιό βαθειά σχέση ανάμεσα στα ζώα).
Πάνω λοιπόν που οι σφάχτες ήταν έτοιμοι να την πιάσουν μπράάάφ ξάφανη η Υβόν. Την κατάπιαν τα δάση και άντε βρές την.
Άντε πάλι μία απο τα ίδια : που είναι η Υβόν, νάτη η Υβόν, την χάσαμε πάλι, την ξαναβρήκαμε.
Τις προάλλες λοιπόν η Υβόν την είδε "εγώ είμαι και καμία άλλη" και πήγε και έπεσε σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο επάνω (κάτι πρέπει να ήθελε ). Άλλο που δεν θέλανε λοιπόν οι παίχτες, την πήρανε στο κυνήγι και δώθηκε διαταγή να την σκοτώσουνε γιατί αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο πλέον. 
Έφεραν λοιπόν κάμερες που εντοπίζουν θερμικές ακτινοβολίες, οπλίσθηκαν με κάτι καραμπίνες που σκοτώνουν ελέφαντα και βγήκαν τα καλόπαιδα να καθαρήσουν την Υβόν.
Εδώ παρενέβησαν οι πρώην ιδιοκτήτες της Υβόν οι οποίοι την ξαναγόρασαν και δήλωσαν ότι μετά απο τόσες περιπέτειες η Υβόν έχει το δικαίωμα να ζήσει.


Νάτη λοιπόν η φίλη μας και μην γελάτε !!! Βλέπετε τι μεγάλα αυτιά που έχει. Μουσικός έπρεπε να γίνει. Ολέ !


 

Kommentare:

 1. Koιτα να δεις λοιπον που μια..Αυστριακια γελαδιτσα...
  Με τον αγωνα της, με το θαρρος και την...εξυπναδα της...
  Εκερδισε τη ζωη της...!!
  Καλη ζωη να εχεις, καλη μοας ΥΒΟΝ...!!
  Πολλα γυαλια εβαλες, σε πολλους επαναστατες...Απο μας τους ανθρωπους...
  Που παραιτηθηκαμε απο πολλα...!!

  Αμαχιτι...!!

  AntwortenLöschen
 2. Μαχαίρη σε "ακούω" πεσμένο. Μην ξεχνάς πως δεν γίνεται να κερδίζονται όλοι οι αγώνες.
  Ιδιαίτερα όταν ανήκεις σε χώρους που επικρατούν μια σειρά απο άλλα σοβαρά προβλήματα, τότε θα πρέπει, αν σου είναι δυνατό, να περιορίσεις τους αγώνες και τις "Νίκες" στους πιο ζωτικούς χώρους γιατί αλλιώς έχεις χάσει ολοκληρωτικά.

  AntwortenLöschen
 3. Εμενα, ξερεις τι με "ριχνει";;
  Αμα τονε βλεπουνε τον αντιπαλο μεγαλο και τρανο..
  Και γυριζουνε πλατη ωρισμενοι...!!

  Αυτη η γελαδιτσα δειχνει...
  Οτι ο καθ ενας μπορει να νικησει στο τελος...
  Αρκει να μη παραιτηθει...

  Στο χωρο που υποστηριζω..[επειδη δεν ανηκα πουθενα ποτε]
  Δεν ζηταμε νικες...Ειναι αυταποδειχτες αυτες...
  Τα οπλα ζηταμε να αποκαλυφθουν...Των αντιπαλων...
  Που εχουνε το ουζι..Κρυμμενο στην ανθοδεσμη...
  Και τη χειροβομβιδα στον κορφο...
  Διπλα στο...Ευαγγελιο...!!

  AntwortenLöschen